Voortschrijdende Inzichten

Verrassende onderwerpen | Nieuwe invalshoeken

Over het abonnement

Met ingang van december 2015 verschijnt het tijdschrift van Voortschrijdende Inzichten onder de titel 'Voortschrijdende Inzichten, Nieuwe reeks' opnieuw op papier. Nummers van deze nieuwe uitgave zijn alleen via abonnement te verkrijgen; losse nummers worden dus niet niet verkocht. Bovendien is het aantal abonnee's beperkt. Artikelen uit het tijdschrift kunnen met een vertraging van zes (6) maanden op de website worden geplaatst. [Overigens is tot nu toe niets, maar dan ook helemaal niets, uit de afgelopen zes nummers op de website verschenen.] Op deze wijze zijn de abonnee's ervan verzekerd dat ze voor hun geld een redelijk exclusief product krijgen.

Een abonnement kost € 6,10 voor drie nummers. Maak dit bedrag over naar rekening NL20 ASNB 0707 1330 33 ten name van E. Buijsman in Houten die de abonnementenadministratie verzorgt. Graag ook vermelden: 'Abonnement Vi'. Dit bedrag is dan inclusief dit nummer en de twee volgende nummers. Vermeld ook uw volledige adres of, nog beter, laat het ons weten via de e-mail.

Begin 2019 verschijnen de laatste twee nummers van Voortschrijdende Inzichten. Het tijdschrift houdt daarbij op te bestaan. Abonnementen zijn vanaf heden niet meer mogelijk, ook niet voor deze laatste twee nummers.